Startsida Om oss ridum Friluftsliv Vildmarksturer Ridleder Kontakt Hovslagare Länkar

 

 

Prisexempel

 


Är du intresserad av att prova på vildmarkstur i Göteborgsområdet och vill  ha hjälp? Då får du gärna höra av dig till Riðum så kanske vi kan sy ihop något som passar eller hänvisa dig till något av de företag som  också driver den sortens verksamhet i vårt område.

 

Vi har bara längre vildmarksturer, helst inte under 8 timmar, nästan alltid med "helpension" under bar himmel vid längre turer. Vi rider med egen packning i orörd och ganska vild natur, lagar mat och kokar kaffe över öppen eld och har oftast inte mer än 2 personer med på turen. Dessutom är vi inte gärna färre än 2 ledare med, utom för ensamtur, för att ge våra kunder en optimal upplevelse.

 

Som en följd av detta har vi ett högre pris på våra turer. 2-timmarsturer sysslar vi inte alls med. Dels för att det finns så många andra som gör det bättre plus att vi inte har några "turridningshästar". Våra hästar är tränade dels för tävling och dels för långturer i skog och mark. Vi tar gärna en galopp i skogen så vi tar bara ryttare med lång erfarenhet av ridning

 

                                                          © Copyright 2005 Ridum Islandshästar. Allt material på dessa sidor är upphovsrättsskyddat enligt lag.